En individuel og fleksibel behandlingsforløb

Livet kan tage en uventet drejning, uden du ved af det. Pludselig kan alkoholen gå fra at være et almindeligt forbrug til et misbrug, hvor det har taget overhånd og går ind og påvirker hverdagen. Problemet kan virke fjernt for en selv, og ofte er det ens omgangskreds, som først opdager det. Du bør derfor tage det alvorligt, hvis nogle påpeger dit alkoholforbrug.

Et misbrug ses ofte, når man går gennem markante ændringer i livet. Det kan være skilsmisse, opsigelse, dødsfald eller noget helt fjerde.

Overvejer du at tage hånd om problemet? Der findes individuelle behandlingsforløb, hvor der bliver taget højde for din dagligdag og hverdagsliv, så du sagtens kan få et arbejde og familielivet til at fungere, mens du får styr på dit alkoholmisbrug.

Tag styringen over dit eget liv

Når du begynder et behandlingsforløb, er der forskellige elementer at tage højde for. Formålet med et behandlingsforløb er naturligvis at du bliver fri for dit misbrug, og kan tage kontrollen tilbage. Et forløb kan variere tidsmæssigt, men fælles for alle behandlinger er normalvis, at du vil berøre emner såsom kortlægning af forbruget, målsætning, strategier og redskaber, inddragelse af din omgangskreds og efterbehandling. Se mere om alkoholbehandling i Aarhus, hvor du kan få taget hånd om misbruget i samvær med professionelle fagfolk.

Et misbrug vil hurtigt sætte sin spor i hverdagen, men som du kan få styr på i kraft af alkoholbehandling, hvor du vil komme helt ind under huden på problemerne.

Lad hverdagen fortsætte sideløbende med forløbet

Hvis alkohol er en fast del af din hverdag, så vil den unægtelig også fylde ekstrem meget. Ikke blot for dig selv, men også for din omgangskreds såsom familien og din arbejdsgiver. Det kan derfor også være en god idé at inddrage din omgangskreds og netværk i behandlingen, så du ikke føler, du står helt alene og du har nogle til at støtte dig i den besværlige proces.

Alkoholbehandlingen i Aarhus er både individuel og fleksibel, hvilket kan være en fordel i forhold til dit arbejde og familieliv, så du kan få det hele til at hænge sammen. Du har mulighed for at booke sessioner og møder, når det passer ind i din kalender.