Her finder du en lokal psykolog til parterapi i Aarhus

Annonce

Parterapi kan være sundt og nogle gange også nødvendigt i et parforhold. Det er ikke alle kriser og udfordringer, som kan være nemmere at håndtere sammen som par. Her kan professionel hjælp fra en psykolog være guld værd, da det kan gøre, at I kan godt videre sammen. 

Der kan være flere årsager til at investere tid i parterapi Aarhus. Det kan være, at I føler, at I er ved at glide fra hinanden, har svært ved at mærke hinanden, har oplevet utroskab eller måske har familieproblemer. Det kan også være hverdagsudfordringer, som kan være svære at tale om, da I begge er trætte og udmattede, når I kommer hjem fra arbejde. 

Her skaber en psykolog trygge og gode rammer for at skabe en sund dialog. I vil blive blive set, hørt og forstået så jeres budskaber kommer igennem til hinanden.

Hvilken psykolog skal du vælge til parterapi?

Du kan være ganske tryg, når du kontakter en psykolog. En psykolog er en fagperson, der er uddannet efter høje standarder og krav. Det er derfor en beskyttet titel, som ikke alle kan og må kalde sig. Her kan du med fordel vælge en autoriseret psykolog, hvis du ønsker en psykolog, der er godkendt af psykolognævnet.

Når du skal vælge en psykolog, er det en god ide at vælge, efter en der er specialiseret i parterapi. Dermed kan du forvente en vis erfaring og ekspertise indenfor netop dette område.

Hvem tilbyder parterapi i Aarhus?

Hvis du ønsker at starte et forløb med parterapi i Aarhus, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til psykolog Britta Danø. Hun er uddannet og autoriseret psykolog, som har flere års erfaring med parterapi. Hun bliver derfor også betragtet som en af byens foretrukne psykologer.