Få hjælp til at komme af med din tandlægeskræk i Aarhus

tandbørster

Sådan kan du undgå tandlægeskræk

At have tandlægeskræk er utrolig frustrerende, og på sigt kan det skabe store problemer for dine tænder og din munds sundhed. Det er derfor vigtigt, at du tager det seriøst, så du enten helt kan undgå det eller arbejde med det med det formål, at du på sigt stopper med at være bange, når du går til tandlægen.

For at modarbejde og forhindre tandlægeskræk, er der nogle ting, du selv kan gøre:

  • Først skal du acceptere, at du er bange og/eller nervøs
  • Dernæst er det vigtigt, at du vælger en tandlæge, der har fokus på tandlægeskræk i Aarhus
  • Til slut skal du huske at dele dine tanker og bekymringer med din tandlæge, så de kan hjælpe dig under dit tandlægebesøg

Få hjælp til tandlægeskræk i Aarhus hos Åbyhøj Tandlægeteam

For at kunne arbejde med din tandlægeskræk, kræver det, at du har en tandlæge, der ved, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk. Hos Åbyhøj Tandlægeteam har de mange års erfaring med at behandle patienter, der i større eller mindre grad lider af tandlægeskræk i Aarhus.

At vide hvad tandlægen laver, giver ofte patienten mere tryghed under behandlingen. Hos Åbyhøj Tandlægeteam sørger de derfor for at kommunikere med patienten under besøget, så patienten hele tiden ved, hvad der foregår og hvorfor. De aftaler også tit et stopsignal med deres patienter, så patienten til enhver tid kan få en pause, hvis det er nødvendigt. Muligheden for at få en pause giver ofte patienten en øget følelse af kontrol over situationen, hvilket kan afhjælpe patientens tandlægeskræk.