Start på en frisk med hjælp fra dygtige eksperter på et misbrugscenter nær dig

Alkoholmisbrug er i dag desværre et af de mest tabuiserede misbrug, man kan have – og et af de mest udbredte. Derfor kan det være svært at række ud og få den afgørende hjælp, der kan give fornyet energi til at bygge en ny tilværelse op, der fjerner alkohollens magt over dit liv.

 

På et professionelt misbrugsbehandlingscenter med speciale i alkoholafvænning har de uddannet personale til at hjælpe dig eller en, du har kær, godt på vej ud af et misbrug, og med den rette misbrugsbehandling og rådgivning vil du få de bedste forudsætninger for at få en ny chance i livet.

 

Hvordan kan et professionelt misbrugsbehandlingscenter med speciale i alkoholafvænning hjælpe din pårørende?

Det kan virke uoverskueligt at skulle række ud til et misbrugscenter, for hvordan er det helt præcis, at de kan hjælpe? Hvad kan de gøre, som du eller andre tilbud ikke allerede selv har forsøgt sig med?

 

  • Afrusning og døgnbehandling – langt de fleste tilbud er villige til at tage imod din pårørende uanset tilstand. Her tilbydes både afrusning og døgnbehandling, der strækker sig over et forløb på flere uger.
  • Professionel terapi – udover at arbejde på selve misbrugsproblemet kan et professionelt misbrugscenter med speciale i alkoholafvænning også hjælpe med de problemer, som misbruget har ført til – fx lavt selvværd, depression, traumer m.m.
  • Hjælp og støtte til pårørende – som pårørende kan du få vejledning og støtte, så du kan håndtere situationen bedst muligt.

Kontakt dit nærmeste misbrugscenter for mere information

Det kan være rart at have en fysisk person at kunne tale med, og derfor kan det være givtigt med et opkald til dit nærmeste misbrugscenter, så du kan blive klogere på, hvad de har at tilbyde. Du kan både ringe på både dine egne eller en pårørendes vegne, og det er helt uforpligtende at få en snak om dine muligheder.

 

Et professionelt misbrugscenter har alle de nødvendige faciliteter og et dygtigt fagpersonale lige ved hånden, og med speciale i alkoholafvænning kan du være sikker på en effektiv og faglig tilgang til behandlingen.