Stil sunde snacks til rådighed for dine medarbejdere

Er dine medarbejdere ved at gå kolde ved deres skriveborde, skruetvinger eller på byggepladsen, så kan du få gang i dem igen ved at give dem noget at gumle på. Som virksomhed kan du nemlig stille sunde snacks til rådighed for alle medarbejdere, så du ved, at ingen arbejder på lavt blodsukker, og at produktiviteten ikke lider alvorlige knæk i løbet af arbejdsdagen som følge af mangel på ernæring.

 

Firmafrugt bringer både kortsigtede og langsigtede gevinster med sig

Firmafrugt er ordet, der betegner en service, hvor din virksomhed abonnerer på frisk frugt mv., der bliver leveret til virksomheden, så du kan give den til dine ansatte. Frugtordninger er et fantastisk redskab både til at stille medarbejderes øjeblikkelige sult, så de ikke kører på lav tank til sidst i deres lange vagt, men også til at introducere sundere madvaner. Sunde madvaner giver sundere ansatte.

 

Du finder nemt et godt tilbud på jysk firmafrugt i Aarhus og Aalborg

Jysk firmafrugt i Aarhus og Aalborg kan du hurtigt finde et tilbud på, og det er ikke nødvendigvis kun frugt, der tilbydes. Vidt forskellige sunde snacks kan du finde som led i frugtordninger – visse snacks med lang holdbarhed inklusive. Nogle steder kan du udover lækre, spiseklare frugter, snackgrønt og nøddebakker også være så heldig at få dadelslik eller frugt-muffins til kaffepauserne med i handlen.

 

Sæt hydrering på skemaet – få kildevand med i frugtordningen

Har du ikke en vanddispenser stående, var det en idé at få kildevand på flaske leveret sammen med frugt og sunde snacks. Begynder dine medarbejdere så småt at dehydrere, vil det nemlig også have en negativ effekt på deres velvære og produktivitet. Rent vand hydrerer bedst, så det kan ansatte nærmest ikke få for meget af – det bliver i hvert fald svært. Frugtordninger sætter rent vand i omløb.