Tag en akupunktøruddannelse i Danmark

Er du på det sidste blevet interesseret i akupunktur? Måske du altid har haft et øje på faget og uddannelserne? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere en akupunktøruddannelse her i Danmarks, som du med stor fordel kan tage, hvis du ønsker at starte din helt egen akupunktur praksis. Det er desuden utroligt attraktivt at tage en akupunktøruddannelse, men det er der dog ikke noget at sige til. Uddannelse tilbyder nemlig undervisning af allerhøjeste kvalitet, som ligeledes er på et utroligt højt fagligt niveau. En sådan akupunktøruddannelse er desuden baseret på uddannelse i praksis, således du kan prøve alle dine tillærte teknikker af, inden du skal bruge dem på egentlige kunder i fremtiden. Desuden foregår alt undervisningen på hold af max 8 deltagere, og lyder alt dette som noget for dig? Så kan du altså med stor fordel tage en akupunktøruddannelse.

 

Akupunktøruddannelse – forbered din helt egen praksis

Uddannelsen varer blot 1 år, og på dette år vil du således blive undervist i alle de klassiske teorier indenfor akupunktur, som er væsentlige at vide, for at kunne udøve akupunktur med præcision. En akupunktøruddannelse er desuden struktureret således, at du har mulighed for at beholde dit arbejde, mens du tager uddannelsen, idet du helt selv kan vælge, om du ønsker at gå på et dag- eller weekendhold. Uddannelsen indeholder blandt andet et forløb omhandlende kinesisk kostvejledning. Under dette forløb vil du således få indsigt i de principper samt den tilgang, som man i gamle dage havde til kost indenfor klassisk kinesisk medicin. Du vil under netop dette forløb desuden blive opfordret til at udforske, hvilken effekt forskellig kost kan have på menneskets system, hvorfor du gennem din helt egen erfaring og følelse på egen krop kan vejlede kunder i fremtiden.

Er din helt store drøm desuden at starte din egen akupunktur praksis, så vil de under en akupunktøruddannelse ligeledes have stor fokus på kliniketablering, som forbereder på samt giver dig værktøjer til, hvordan du på bedst mulig vis kan få etableret din helt egen klinik. Du vil således få mulighed for at lave en hjemmeside, som du kan implementere alle de idéer på, når du får dem undervejs.