Byd gæster på byens bedste kaffe

Findes der noget bedre end kaffe? Så skulle det da lige være smagen af kaffe. Kaffe giver hver eneste dag adskillige danskerne energi og nydelse. Foruden at indeholde koffein og smage godt, er kaffe også et socialt samlingspunkt. Ønsker du at få flere gæster på besøg til kaffe i 2021, kan du invitere på Tassimo kapsler og servere byens bedste kaffe.

Kaffe til enhver smag

Når du får gæster til kaffe, er det en god gestus at kunne tilbyde forskellige typer af kaffe. Kaffesmag er nemlig individuelt, hvilket også er derfor, at der efterhånden findes så mange forskellige varianter hos diverse kaffebarer. Tassimo tilbyder et stort udvalg af lækre kaffekapsler til enhver smag. Er du mest til sort kaffe, findes lækre varianter i forskellige smagsstyrke – fra mild og let til intens og fyldig. Er du mere til kaffe med mælk, finder du de klassiske kaffevarianter Cappuccino, Caffé Crema og Cortado. Tassimo tilbyder naturligvis også espresso til de hårdføre kaffedrikkere og kakaokapsler til dem, der ikke helt er overbevist af kaffen endnu. Ligger du inde med samtlige kaffevarianter, kan du få den hyggelige caféstemning ind i hjemmet og byde gæster på velkendte såvel som nye smagsoplevelser. 

Om Tassimo

Tassimo er et kaffemaskinekoncept, som så dagens lys for første gang i Frankrig i 2004. I dag forhandles Tassimo i det meste af verden, herunder også i Danmark. Tassimo blev oprindeligt udviklet af Kraft Foods, der også står bag succeserne Marabou, Toblerone og Daim. I sine første leveår blev Tassimos kaffemaskiner distribueret af Braun og senere af Bosch. I dag glædes tusinder af mennesker af Tassimos kaffemaskiner, der tilbereder solo-serveringer af lækre kaffetyper, helt ligesom på en café. Tassimo kaffemaskiner er derfor særligt populære blandt enlige og par, der ønsker lækker kaffe uden at skulle brygge en helt kande.

Kaffemaskiner- og tilbehør

En kaffeoplevelse bliver altid lidt mere særlig med det rette tilbehør. Har du en Tassimo kaffemaskine, eller kender du en, der har, kan du forære dig selv eller personen Tassimo tilbehør i gave. Sådan tilbehør kunne for eksempelvis være en kapselholder. En kapselholder virker som et display for dine kapsler, der både sikrer overblik over udvalget af kapsler og pynter på køkkenbordet. Du kan også optimere kaffeoplevelsen ved at købe specielle kaffeglas til for eksempelvis espresso eller cappuccino. Ønsker du at kunne tage din kaffe med på farten, kan du med fordel anskaffe et termokrus, som du kan have med rundt. Et termokrus holder din kaffe varm i mange timer og forlænger således den gode kaffeoplevelse.