Sådan skaber du Aarhus’ fedeste bar

Når vi kigger på danmarkskortet, er der ingen tvivl om, at den jyske by Aarhus altså er Danmarks andenstørste by. Drømmer du om at åbne en bar i Aarhus? Det giver nu ret god mening. Aarhus har et bredt udvalg af natklubber, barer, caféer, pubs m.m., og med din nye bar, kan du altså være med til at sikre det gode, hyggelige og festlige natteliv i Smilets by.

Mangler du inspiration til, hvordan du skaber en bar, som når ud til en bred målgruppe, kan du i denne artikel finde bud på de vigtigste elementer.

Barens centrum og vigtigste element

Noget af det første du bør tænke på, når du gerne vil åbne en bar, er selve barens udtryk. Det overordnede udtryk skaber du med en bardisk. Det er her gæsterne bevæger sig hen mod, når de skal bestille drikkevarer – men også stedet, hvor mange hænger ud. Bardisken skal hænge sammen med resten af atmosfæren på baren. Du kan både vælge en bardisk, der allerede er fremstillet – eller endda få specialfremstillet en bardisk, hvis du har helt særlige ønsker. For mere inspiration: her kan du købe bardisk.

De gode siddepladser

Det er vigtigt, at dine gæster har mulighed for at sidde ned. Nogle ønsker måske en mere stille og rolig aften med cocktails og gode samtaler, mens dansemusene også kan have brug for en siddepause. Derfor er det vigtigt, at din bar tilbyder siddepladser til begge behov. Du kan overveje både barstole til en bardisk og bænkeborde – gerne med komforten i fokus.

Hyggelig og festlig belysning

Tænk over, hvordan du ønsker, at belysningen skal være. Skal den være afdæmpet? Ønsker du et mere festligt lys? Eller skal baren være lyst op? Mange barejere vælger en afdæmpet belysning, og her kan transparente glædepærer skabe en idyllisk atmosfære, mens fx lysstofrør skaber et mere råt look.

Held og lykke med det!