Eltrucken – stadig den gode løsning

Eltrucken – stadig den gode løsning

Eltrucken er stadig den bæredygtige løsning, det må vi så sandelig ikke glemme!!, selvom prisen på el er steget noget så gevaldigt på det seneste. Dette har den, fordi EU og USA har valgt at sanktionere Rusland for deres kyniske og ubarmhjertige invasion af deres broder- og søsterfolk. Men eltrucken er, gentager jeg igen, stadig den rigtige løsning. For det første er oliepriserne, og deraf afledt benzin- og dieselpriserne, jo også steget, og for det andet, og noget mere vigtigt og centralt, så udgør grønt el, som brændstof, løsningen på og opløsningen af fremtidens dystre horisont, der da vil blive forløst i den bæredygtige fremtids ubekymrede glæder. For el kan produceres grønt gennem forskellige former for grøn energi. Eltrucken er stadig fremtiden.

Eltrucken – har den mon nogen power?

Eltrucken har masser af rå power, og det er fordomsfuldt at tro andet. En sådan fordom kunne dog lyde på, at denne form for energi ikke fuldt ud er i stand til at forsyne trucken med kraft, at man nødvendigvis må benytte sig af mere konventionelle trucks, hvis man vil have løst sine opgaver tilfredsstillende på lageret, lufthavnen, vareleveringen, fabrikken eller hvor man nu skal bruge den, og ikke vil stå frustreret tilbage med en unyttig og dårlig maskine, som slet, slet ikke er i stand til at levere de ønskede resultater, som for at sige det lige ud, faktisk slet ikke er i stand til ”at klare ærterne”. Men hvis man tror, at eltrucken ikke er i stand til ”at klare disse famøse ærter”, så kan man godt tro om igen. Man vil blive glædeligt overrasket. For når man prøver eltrucken, vil man se, hvor god og funktionel den faktisk er. Eltrucken er en fuldgod erstatning for diesel- og benzindrevne trucks i rigtig mange tilfælde. Den kan nemlig sagtens varetage den opgave, som er essensen af gaffeltrucken: At løfte og bringe varer og materialer rundt. Så man skal ikke være bange for fremtidens maskine til lageret. Eltrucken må man bare eje.

Eltrucken – forskellige udgaver

Eltrucken kommer selvfølgelig i forskellige udgaver. ”Eltruck” er jo ikke betegnelsen, hvis man nu skulle være overbevist om dette, for én bestemt slags truck. Nej, det er en term, der dækker over alskens former for trucks, der kan forefindes kørende på og drevne af el. Eltrucks findes der altså mange forskellige slags af. Og hvilken eltruck, man skal vælge, kommer helt an på, ligesom når man skal vælge mellem flere forskellige former for mere konventionelle trucks, hvilken opgave, det er en pånødet at få løst så godt som muligt. Så inden man vælger, hvilken eltruck man skal købe, skal man sørge for, at man har fået identificeret sine behov. Man kan spørge sig selv: ”Hvilke opgaver skal den løse? Hvilket slags lager skal den køre på? Hvor meget plads er der her? Og hvor meget kraft, har jeg brug for at den skal have, for at den kan klare mine behov? osv.” Uanset hvad er undertegnet sikker på, at du vil blive tilfreds.