Her finder du det bedste sushi i Aarhus

Aarhus har meget at byde på, når det kommer til mad, blandt andet et stort udvalg af sushirestauranter og dertilhørende muligheder for take-away. Med sådan et stort udvalg, er det svært at vælge, hvad det bedste sushisted er i byen. Med denne sushi guide Aarhus får du fem gode bud på nogle af de steder, der serverer det bedste sushi. 

Sota Sushi Bar

Den japanske restaurant har et stort udvalg af retter, blandt andet sushi, og er især kendt for sin høje kvalitet og smag. Restauranten er ikke en af de billigste steder at spise sushi i Aarhus, til gengæld er du sikker på et højt niveau, hvad enten du bestiller klassisk sushi, grillede spyd eller noget helt andet.

Letz Sushi

Letz Sushi er en del af en kæde af restauranter, som befinder sig flere forskellige steder i Aarhus. Her får du frisklavet sushi af bæredygtige råvarer. Med et stort menukort er der meget forskelligt at vælge mellem, så der er virkelig noget for enhver smag, selv hvis du ikke spiser fisk. Restauranterne er indbydende, hyggelige og indrettet i en enkel stil.

Tapashi

Er du til all you can eat sushi, så skal du helt sikkert besøge Tapashi, som ligger i Klostergade. Her finder du et stort udvalg af japansk tapas og sushi. Vælger du all you can eat, kan du spise lige så meget, du har lyst til af det store udvalg, i to timer. Der er også is og andre lækre desserter, så du går helt sikkert ikke sulten fra Tapashi. 

A+ Siam Sushi

Dette sted er flere gange udråbt som et af de bedste sushisteder i Aarhus. Her finder du alle de klassiske sushiruller på et overskueligt, men stadig stort menukort. Maden er frisk og lækker og kan selvfølgelig også tages med hjem som take-away. Med gode råvarer og rigtige sushikokke er du sikker på sushi af høj kvalitet, når du spiser på A+ Siam Sushi, som ligger to steder i byen.

Karma Sushi

Denne restaurant serverer japansk mad i nordiske rammer. Menukortet er imponerende stort og byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til traditionel sushi eller vil prøve kræfter med noget helt andet. Der er forskellige setmenuer at vælge imellem, så du har mulighed for at smage på mange af de forskellige retter på menukortet. Der er plads til mange mennesker i den hyggelige og afslappende restaurant i to etager i Aarhus.