Er du klar til en lækker frokost Aahus?

Ligegyldigt om det er med et familiemedlem, en ven, kæreste eller kollega, så er der få ting, der kan slå en lækker frokost i Århus. Byen har en perlerække af skønne spisesteder, der kan tilbyde en kulinarisk oplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Det betyder ikke så meget, om du er til havudsigt, skov eller byliv – Århus har det hele. Derfor skal du endelig ikke tøve med at invitere dine nærmeste med til frokost og alt, hvad der hører til. Det kan næsten kun blive en god oplevelse.

Har du hørt om Havnens Perle?

Der er dog også et enkelt problem med, at der er så mange fantastiske spisesteder i Århus – for hvordan skal du dog kunne vælge, hvor du skal nyde din frokost henne? Byen har noget for enhver smag, men det kan nogle gange blive helt uoverskueligt at beslutte sig for, hvilken café, restaurant eller bistro, man skal prøve. Men hvis du ikke er bange for retter, som burger, hot dogs og smørrebrød, så kan du for eksempel overveje et velsmagende måltid på Havnens Perle på Dagmar Petersens Gade 10. Prøv en lækker traditionel frokost i Århus og nyd et måltid på en restaurant, der både har vundet priser for deres bøfsandwich og pølsevogn.

Aktiviteter til bagefter

Frokost Århus er skønt, men måske har du også lyst til noget sjovt at lave efter maden? I så fald skal du ikke fortvivle, for byen har også masser af andre ting at byde på. Det skal nok ikke være noget alt for energikrævende, hvis I har maven fyldt med dejlig mad, men I kan jo sagtens tage jer en dejlig gåtur ned ad nogle af byens hyggelige gader. Hvis I har lyst til noget lidt mere kulturelt, kan I i stedet tage en tur på museum, for eksempel Aaros eller Moesgaard Museum.