Køkkenet er rummet for gode samtaler

Køkkenet er hjemmets hjerte. Det er her vi står og kokkerer alle måltiderne, og samles med familien efter en travl hverdag. Når der spises, kan vi nyde en delikat middag hen over gode snakke ved køkkenbordet.

Ét godt tip er at lave en regel, som hedder ”telefoner forbudt ved spisebordet/køkkenbordet”. Det kan nemlig være svært at opnå den fulde kontakt i hverdagen, hvor vi hele tiden bliver forstyrret af SMS-beskeder, e-mails og andre notifikationer. En middag bliver bare altid lidt hyggeligere med god øjenkontakt og minus forstyrrelser fra omverden.

Giv dit køkken en makeover

Coronaen er ved at slippe sit sidste åndedræt, og mange af danskerne har fået en opsparing på bankkontoen. Der har ikke været mulighed for lækre restaurantbesøg, udlandsferier og biografture.

De opsparet penge kan du bruges fornuftigt på mange faconer. Men noget som i den grad kan betale sig, og man nærmest kan kalde for en god investering er, at give sit hjem en solid makeover. Det kan både være køkkenet, badeværelset, garderoben eller bryggerset. Måske der endda kan blive til det hele? Hos AUBO leverer de noget for enhver smag. AUBO bringer nemlig gode køkken, bad, garderobe og bryggers løsninger.

Der er rig mulighed for at finde det perfekte samtalekøkken med hyggelige kroge, som indbyder til samvær og gode stunder.

Indretningen er alfa og omega

Drop de kolde nuancer og det industrielle. Køkkenet skal naturligvis være praktisk, så det er nemt at rengøre og arbejde i. Men ´hyggen´ må bestemt ikke glemmes.

  • Vælg et farverigt køkken, som spreder godt humør og blikfang.
  • Kæl for detaljerne. Pynt gerne op i køkkenet som i hjemmets andre rum. Indret med fine vaser, flotte plakater, farverige blomster og en stor dynge af spændende kogebøger.
  • Husk den hyggelige belysning. I køkkenets hjørner kan du med fordel ophænge lamper med varme glødepærer, som giver en stemningsfyldt atmosfære til køkkenet.