Mango sirup til lækre drinks

Skal du have nogle venner eller veninder på besøg i nærmeste fremtid, og ønsker du at lave nogle lækre drinks til dem, så i kan få en rigtig hyggelig aften? Så bør du overveje at servere nogle kolde Gin Hass for dem. Gin Hass er en af tidens mest populære drinks, og det er de færreste, der ikke kan lide den – en sikker vinder. En Gin Hass er desuden utroligt nem at lave, og det kræver altså ikke den helt store bartender. Til dine Gin Hass skal du blandt andet bruge noget mango sirup, som gør drinken lækker sød. Lyder dette således som noget, som du kunne være interesseret i? Så finder du lige her den perfekte mango sirup.

Slip fantasien løs med mango sirup

Mango sirup kan dog bruges i mange andre drinks end blot Gin Hass, hvorfor du altså ikke låser dig fast på netop denne drink, hvis du vælger at købe en mango sirup. Den søde og tydelige mango smag passer nemlig godt til blandinger med både alkohol, sodavand og danskvand, og du har altså et hav af muligheder, hvis du vælger at købe en mango sirup. Lav nogle af de allermest kendte drinks, eller slip kreativiteten løs og find på dine helt egne.

Sådan laver du en Gin Hass

Er du ikke indehaver af verdens største fantasi, og ønsker du blot at følge en opskrift på Gin Hass, så du er sikker på, at det ikke går galt? Så kan du blot følge denne nemme opskrift. Hovedingredienserne i Gin Hass består af gin, mango sirup, lidt lime, lemon sodavand og is. Først og fremmest skal du komme fire centiliter gin i et højt glas. Herefter tilsætter du din mango sirup, og til én drink skal der bruges 2 centiliter. For at tilsætte lidt syrligt til drinken, skal du også tilføje saften fra en halv lime. Fyld dit glas op med isterninger, så din drink er dejlig kold, og fyld herefter op med lemon sodavand. Du kan vælge præcis det lemon sodavand, du har lyst til, og der er ingen bestemt, der er bedre end andre.